Priser

Alla våra priser är angivna i Svensk valuta (SEK) samt 25,00% moms.

Frakt + avgift inom Sverige

 • Banköverföring (frakt 59,00 SEK)
 • Bankkort/Kreditkort (frakt 59,00 SEK)
 • Faktura (frakt 54,00 SEK + fakturaavgift 29,00 SEK)

Frakt + avgift inom Norden (ej Norge)

 • Banköverföring (frakt 119,00 SEK) skickas med rekommenderad post
 • Bankkort/ Kreditkort (frakt 119,00 SEK) skickas med rekommenderad post

Frakt + avgift till Norge

 • Banköverföring (frakt 119,00 SEK) upp till 1kg
 • Bankkort/Kreditkort (frakt 119,00 SEK) upp till 1kg

Vid en beställning till Norge så tillkommer det en tullavgift när varan tullas in av den Norska tullen vilken köparen måste betala vid uthämtning av sin vara.

Vi reserverar oss för affärsmässigt motiverade ändringar av priser samt frakt/expeditionskostnader, utan förbehåll.

Leveranstid och leveransförseningar

Leveranstiden inom Sverige är 1-3 arbetsdagar och inom Norden 3-7 dagar, samt inom EU. Vi använder oss av enbart PostNord med tjänsterna, rekommenderat, varubrev  och skicka lätt. Vid leveransförseningar meddalar vi kund via E-mail.

Beställningsalternativ och betalsätt

Beställningar görs direkt på vår hemsida www.selfiesticks.se

Betalningsalternativ www.payson.se och PostNord

 • Bank/Kreditkort- VISA, VISA Elektron & Mastercard.
 • Banköverföring- Betalning via din internetbank
 • Fakturabeställning- Om du väljer att betala med faktura, tillkommer en fakturaavgift på 29,00 SEK.
 • Payson Faktura- Vid en fakturabetalning så tillkommer det en avgift på 29 SEK. För att kunna beställa en vara genom att betala med faktura, så måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Du måste även bli godkänd i den kreditprövning som sker vid köpet. Fakturan kommer att skickas via e-mail till e-postadressen som angavs vid beställningen. Skulle en försening av betalning ske så kommer en påminnelse av betalning skickas, varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 SEK tillkommer. Vi på e-dermastamp.se debiterar även en dröjsmålsränta på 2 %/ månad från fakturans förfallodag. Om det skulle ske en utebliven betalning, så kommer ärendet lämnas till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 SEK tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.Information om ångerrätt

 • Ångerätt vid distanshandel. När du som kund handlar hos oss har du rätt att inom 14 dagar ångra ditt köp. För att utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss att du ångrar ditt köp.
 • När börjar ångerfristen. Den börjar från den dagen du tar emot varan.
 • Du är skyldig att betala returfrakten. Du ansvarar för varan tills den når säljaren.

Så här går en beställning till:

 • Välj produkt och lägg till i kundkorgen
 • Gå till Kassan och fyll i kunduppgifter samt välj betalningsalternativ
 • Bekräfta order för att slutföra ditt köp

Vid bekräftande av ordern har du slutit ett bindande avtal och anses även ha samtyckt till de för köpet gällande köpevillkoren.

 Ej utlösta försändelser

 • Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för frakt, returfrakt, expeditionskostnad etc. Du kommer bli debiterad med minimiavgift 299:- till E-postadressen du angivit vid beställningen.
 • När det outlösta paketet blivit returnerat till oss skickar vi ut en faktura på angiven E-postadress. Fakturan har tio dagars betalningstid. Om fakturan inte betalts inom angiven tidsperiod skickas ärendet vidare till inkasso.

Paketet ligger på uthämtningsstället i 10 dagar innan det går i retur till oss.

 Avbeställning av vara

 • Om avbeställning görs innan vara utsänts, avskrivs fordran
 • I de fall där varan rätteligen avbeställts innan avlämnandet, kommer kund att, trots avbeställning, debiteras för samtliga kostnader som uppkommer i samband med returen.

 Garanti och reklamation

Alla beställda varor är felfria vid leverans, om du som kund skulle få en fellevererad eller defekt vara, så ska du genast kontakta www.selfiesticks.se och göra en felanmälan, detta måste ske inom 14 dagar efter kunden hämtat ut varan. Vid retur av en felleverans så måste varan vara i nyskick, den får inte vara använd eller skadad, skyddsplast eller plombering får INTE vara bruten, när vi har godkänt den returnerade varan så kommer en ny leverans att ske. Skulle varan vara skadat vid leverans så kontakta oss på www.selfiesticks.se så fort som möjligt, med dina personuppgifter och följesedel och en utförlig beskrivning av den skadade varan. När du ska returnera varan så ska följesedel vara med där en beskrivning av varför varan returneras eller så skickar du ett mail till contoinvest@gmail.com om varför du returnerar varan. Vi garanterar inte att produkten fungerar för varje individ eftersom att alla har olika förutsättningar. När du reklamerar en vara så MÅSTE du alltid först kontakta oss!

Ångerrätt

Den fulla ångerrätten gäller enligt svensk lag i 14 dagar efter köparen har hämtat ut sin vara. Som kund så har du rätt att öppna varan och testa den och returnera den. Kunden har rätt till att få tillbaka hela beloppet inklusive frakt (gäller inte returfrakten). Vi på www.selfiesticks.se har däremot rätt att göra ett avdrag om varan inte returneras i nyskick. Beloppet på återbetalningen är beroende på varans pris och tillstånd. Returen får inte betalas genom postförskott eller annan form av efterbetalning, utan måste skickas som rekommenderad post.

Risken för varan

Vi på www.selfiesticks.se står för transportrisken, det vill säga risken för att varan skadas eller kommer bort under transport från oss till köparen. När du returnerar en vara så är du som kund skyldig till att visa att varan returneras, skulle den skadas eller komma bort under transporten så står vi på www.selfiesticks.se för det.

 Integritetspolicy

När du som kund handlar på www.selfiesticks.se så godkänner du våra köpvillkor och godkänner att kundens personuppgifter lagras och hanteras av företaget i enlighet med PUL och datainspektionens föreskrifter. OBS! kreditkortsuppgifter lagras inte! Conto Invest kommer inte att överlämna eller sälja personuppgifter till en tredje part utöver då det är nödvändigt för fakturaförsäljning och i övrigt tillåtet enligt lag!


 Åldersgräns

 Du måste ha fyllt 18 år för att handla hos oss på www.selfiesticks.se

 Tvister

Om du som kund anser att du inte har blivit korrekt behandlad av oss på www.selfiesticks.seså ber vi dig genast att skicka ett mail tillcontoinvest@gmail.com  där du i ett mail, skriver ner dina personuppgifter och ordernummer och sedan gör en beskrivlig förklaring om hur du inte har blivit korrekt behandlad av oss. Om vi mot all förmodan inte kan lösa tillsammans mellan kund och säljare så ber vi dig att kontakta din konsumentvägledare i din nuvarande hemkommun. Vi på www.selfiesticks.se följer konsumentverkets rekommendationer, vid en eventuell uppkommen rättstvist är relevant svensk lag exklusiv tillämplig på tvisten.

 Force Majeure
 Ansvar för bruk av produkter

 www.selfiesticks.se ansvarar ej för de följder som kan förekomma vid användning av produkter som säljs via Paxus-Sale hemsida. www.selfiesticks.se produkter säljs inte i syfte för att läka, att hela eller ha någon medicinsk effekt, utan produkterna är komplement av fullt redan friska personer.