Priser

Alla våra priser är angivna i Svensk valuta (SEK) samt 25,00% moms.

Frakt + avgift inom Sverige

Frakt + avgift inom Norden (ej Norge)

Frakt + avgift till Norge

Vid en beställning till Norge så tillkommer det en tullavgift när varan tullas in av den Norska tullen vilken köparen måste betala vid uthämtning av sin vara.

Vi reserverar oss för affärsmässigt motiverade ändringar av priser samt frakt/expeditionskostnader, utan förbehåll.

Leveranstid och leveransförseningar

Leveranstiden inom Sverige är 1-3 arbetsdagar och inom Norden 3-7 dagar, samt inom EU. Vi använder oss av enbart PostNord med tjänsterna, rekommenderat, varubrev  och skicka lätt. Vid leveransförseningar meddalar vi kund via E-mail.

Beställningsalternativ och betalsätt

Beställningar görs direkt på vår hemsida www.selfiesticks.se

Betalningsalternativ www.payson.se och PostNordInformation om ångerrätt

Så här går en beställning till:

Vid bekräftande av ordern har du slutit ett bindande avtal och anses även ha samtyckt till de för köpet gällande köpevillkoren.

 Ej utlösta försändelser

Paketet ligger på uthämtningsstället i 10 dagar innan det går i retur till oss.

 Avbeställning av vara

 Garanti och reklamation

Alla beställda varor är felfria vid leverans, om du som kund skulle få en fellevererad eller defekt vara, så ska du genast kontakta www.selfiesticks.se och göra en felanmälan, detta måste ske inom 14 dagar efter kunden hämtat ut varan. Vid retur av en felleverans så måste varan vara i nyskick, den får inte vara använd eller skadad, skyddsplast eller plombering får INTE vara bruten, när vi har godkänt den returnerade varan så kommer en ny leverans att ske. Skulle varan vara skadat vid leverans så kontakta oss på www.selfiesticks.se så fort som möjligt, med dina personuppgifter och följesedel och en utförlig beskrivning av den skadade varan. När du ska returnera varan så ska följesedel vara med där en beskrivning av varför varan returneras eller så skickar du ett mail till contoinvest@gmail.com om varför du returnerar varan. Vi garanterar inte att produkten fungerar för varje individ eftersom att alla har olika förutsättningar. När du reklamerar en vara så MÅSTE du alltid först kontakta oss!

Ångerrätt

Den fulla ångerrätten gäller enligt svensk lag i 14 dagar efter köparen har hämtat ut sin vara. Som kund så har du rätt att öppna varan och testa den och returnera den. Kunden har rätt till att få tillbaka hela beloppet inklusive frakt (gäller inte returfrakten). Vi på www.selfiesticks.se har däremot rätt att göra ett avdrag om varan inte returneras i nyskick. Beloppet på återbetalningen är beroende på varans pris och tillstånd. Returen får inte betalas genom postförskott eller annan form av efterbetalning, utan måste skickas som rekommenderad post.

Risken för varan

Vi på www.selfiesticks.se står för transportrisken, det vill säga risken för att varan skadas eller kommer bort under transport från oss till köparen. När du returnerar en vara så är du som kund skyldig till att visa att varan returneras, skulle den skadas eller komma bort under transporten så står vi på www.selfiesticks.se för det.

 Integritetspolicy

När du som kund handlar på www.selfiesticks.se så godkänner du våra köpvillkor och godkänner att kundens personuppgifter lagras och hanteras av företaget i enlighet med PUL och datainspektionens föreskrifter. OBS! kreditkortsuppgifter lagras inte! Conto Invest kommer inte att överlämna eller sälja personuppgifter till en tredje part utöver då det är nödvändigt för fakturaförsäljning och i övrigt tillåtet enligt lag!


 Åldersgräns

 Du måste ha fyllt 18 år för att handla hos oss på www.selfiesticks.se

 Tvister

Om du som kund anser att du inte har blivit korrekt behandlad av oss på www.selfiesticks.seså ber vi dig genast att skicka ett mail tillcontoinvest@gmail.com  där du i ett mail, skriver ner dina personuppgifter och ordernummer och sedan gör en beskrivlig förklaring om hur du inte har blivit korrekt behandlad av oss. Om vi mot all förmodan inte kan lösa tillsammans mellan kund och säljare så ber vi dig att kontakta din konsumentvägledare i din nuvarande hemkommun. Vi på www.selfiesticks.se följer konsumentverkets rekommendationer, vid en eventuell uppkommen rättstvist är relevant svensk lag exklusiv tillämplig på tvisten.

 Force Majeure
 Ansvar för bruk av produkter

 www.selfiesticks.se ansvarar ej för de följder som kan förekomma vid användning av produkter som säljs via Paxus-Sale hemsida. www.selfiesticks.se produkter säljs inte i syfte för att läka, att hela eller ha någon medicinsk effekt, utan produkterna är komplement av fullt redan friska personer.